В месеца на виното и любовта Bilka Lifestyleпредстави новия си имиджов

...
В месеца на виното и любовта Bilka Lifestyleпредстави новия си имиджов
Коментари Харесай

В месеца на виното и любовта Bilka Lifestyle представи новия си имиджов клип


В месеца на виното и любовта Bilka Lifestyle показа новия си имиджов клип в залата на язвителен спектакъл „ Алеко Константинов “

Зад креативното решение стои рекламна организация „ Силвър Адвертайзинг “, а осъществяването е поверено на надарения екип на студио “Positive Possum ”. Продуцент на клипа е Виктор Велков, а режисьор – Виктор Иванов, оператор – Анастас Шипков.

Мястото на фотоси е типично за характера на марката Bilka. Слънчева къща в подножието на планината. Главната героиня е очевиден консуматор на марката и я виждаме на всички места към нея и фамилията й. Съвсем естествено следва и посланието „ Всеки ден Bilka e до мен! “

В ролята на лицето на Bilka влиза красивата треньорка по плуване – Павлета Величкова, а в ролята на детето й е 5-годишния Денис Костадинов, за който това е към този момент втора изява, като първата е в холивудска продукция. Необичайният глас е на актрисата Никол Оташлийска.

След представянето на клипа, гостите се любуваха на спектакъла „ Империя на хубостта - Мадам Рубинщайн “. Пиесата е на австралийския драматург Джон Мисто и е написана през 2017 година, като е сложена за първи път в лондонския „ Парк спектакъл “. Играе се сполучливо на Бродуей, в Москва, Сидни и в други международни градове.

В облика на дамата, измислила червилото и водоустойчивата серпантина Хелена Рубинщайн е Бойка Велкова. Елизабет Арден, чиито парфюми въодушевяват дамите, се играе от Силвия Лулчева. На сцената компания им прави Михаил Сървански. Неговият воин Патрик О`Хигинс е безработно момче, което попада напълно инцидентно в офиса на Рубинщайн и години наред работи с нея. Режисьор е Бойка Велкова, а музиката към спектакъла е на Теодосий Спасов.

Историята е за двете най-успели дами в бизнеса с козметиката, основали империи – и двете почнали от последна беднотия, с цел да стигнат до върха, където са парите и – самотата. Те слагат началото на произвеждане и продажби на всеобща козметика, която се следва години наред от всички компании в сектора. Двете героини са извънредно вдъхновяващи, съумели да извърнат настройките на цели генерации в отношението им към хубостта.

Bilka Lifestyle участва на българския козметичен пазар от 31 години. Носител е на доста награди за новаторски артикули и годишно усилва пазарния си дял в другите козметични категории. Портфолиото й се състои от повече от 70 продукта, множеството извънредно сполучливи и обичани на клиентите й.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР